23948sdkhjf

Jysk åbner i land nummer 36

Lars Larsens møbel- og sengetøjskæde fortsætter ekspansionen og er snart klar til at åbne en ny butik i Indonesien.
Da Jysk kort før jul præsenterede endnu et rekordregnskab, var det med meldingen om, at man forventer at åbne cirka 120 nye butikker i 2014.

Blandt disse er en 1.200 kvadratmeter stor butik i Jakarta, hovedstaden i Indonesien, som dermed bliver Jysk-koncernens land nummer 36.

Jysk i Indonesien skal drives på franchisebasis af lokale investorer, som i dag beskæftiger sig med blandt andet salg af fødevarer og fitnessmaskiner. De har ønsket at udvide deres forretningsområde med boligindretning – og en aftale med Jysk er derfor kommet i stand.

Indonesiens første Jysk-butik placeres landets største shoppingcenter Mall Taman Anggrek, der er landets største shoppingcenter, og med sine 1.200 kvadratmeter vil den være på størrelse med en typisk dansk Jysk-butik.

Planlægningen af de næste butiksåbninger i landet er allerede i gang, men hvor hurtigt det vil ske er ikke afgjort på nuværende tidspunkt. Jysk vil først se kundernes modtagelse, inden en eventuel beslutning om at skrue op for ekspansionen træffes.
Læs mere om: Jysk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109